Ne propustite: Najuspešniji srpski mađioničar u novoj iluzionističkoj predstavi

Igor je naš najuspešniji mađioničar i iluzionista čije impresivne tačke obiluju akcijom, dramom, komedijom i naravno “magijom”.

Ulaznice za “Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“ mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara, kao i online na sajtu Eventim.rs.
Igor je širu popularnost stekao TV serijalom „Ulična magija“ i kao autor iluzionističke predstave „Igorov magični šou“. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva - manipulaciji. Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije. Ove godine Igora očekuje Evropsko prvenstvo mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.

Igorov zvanični sajt nalazi se na adresi: igortrifunov.rs
Facebook page: https://www.facebook.com/igormagician
Twitter: www.twitter.com/igormagician

Pogledajte još