Dan žena u TC Ušću: Besplatno ulepšavanje za dame i edukacija

Sve pripadnice lepšeg pola koje na svoj dan posete Centar moći će da se informišu o novim preparatima, tretmanima i nezi kose, da dobiju savete stručnjaka o tome kako da se našminkaju za samo nekoliko minuta, koja im frizura odgovara po obliku lica, kao i da besplatno iskoriste tretman za koji se odluče.

Takođe, povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, Komitet za Međunarodnu saradnju studenata medicine u saradnji sa Evropskom asocijacijom za prevenciju raka grlića materice, na licu mesta uradiće i anketu sa damama o njihovoj informisanosti o reproduktivnom zdravlju i značaju redovnih ginekoloških pregleda. Svaka žena koja popuni kratku anketu dobiće broš „Biser mudrosti“ – simbol borbe protiv raka grlića materice.

Posetioci koji budu želeli da iskažu ljubav dragoj ženskoj osobi, imaće priliku da u Naxi kutku snime glasovne poruke, a najzanimljivije od njih biće emitovane u programima UŠĆE Shopping radija i Naxi radija. Svi učesnici dobiće simbolične poklone, a autori tri najkreativnije poruke osvojiće specijalne poklone.

Pogledajte još