TUŽNO: Sutra se navršavaju četiri godine od smrti Ksenije Pajčin

Ksenijin najbolji prijatelj i kum Bane Dević kaže da se njena majka bori, ali da samo ona zna kako je kad izgubiš sve što imaš.

"Ona se drži i bori. Situacija je veoma teška jer je izgubila sve što je imala. Ksenija joj je bila jedino dete i sve na svetu. Ljubica i ja se često viđamo, a pored mene, uz nju su i devojke iz Ksenijine plesne grupe, koje su jedine ostale u kontaktu s njom", kaže Bane za Kurir i dodaje:

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te” koja je postala hit devedesetih godina.

"Okupljamo se na Ksenijin rođendan, a pomen ćemo održati u krugu porodice. Ljubica je bila i ostala moj prijatelj i nikad je neću napustiti. Niko iz Filipove porodice nikad nije pokušao da stupi u kontakt s njom, a to ne bi ni imalo smisla. Nemu tu šta da se priča, to je bolna tema", kaže Dević.

Posesivna ljubav

Filip Kapisoda, pevačicin tadašnji dečko, ubio je Kseniju, a zatim pucao sebi u usta. Jeziv prizor u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu zatekla je sat vremena kasnije upravo njena majka Ljubica, koja je došla na poziv komšije, koji je shvatio da se nešto čudno dešava. Ljubav između pevačice i manekena je, prema rečima njihovih prijatelja, bila veoma burna i često su se svađali i mirili. Oboje su bili veoma ljubomorni i posesivni, što je bio glavni problem u njihovom odnosu.

Nekoliko dana pre tragedije komšije su pozvale policiju jer se iz Ksenijinog stana čula velika buka i lomnjava. Međutim, kad je policijska patrola došla, par je tvrdio da je reč o običnoj ljubavnoj svađi i da nema razloga da intervenišu. Nažalost, samo nekoliko dana kasnije desila se tragedija.


Kurir

Pogledajte još