Uhvaćen na snimku: Huligan mesecima uništavao automobil invalida!

Ova jaka žena ne voli da se žali, niti da traži drugima da biju njene bitke. Ćuti, bori se, i kao samohrana majka brine o teško bolesnom detetu.

"Nemam mnogo, ali imam sina Stefana. On ima samo 15 godina. On potpuno zavisi od mene jer ima cerebralnu paralizu", priča Dušica i dodaje "uz to, moje dete je slepo, a ima i aktivnu epilepsiju sa stalnim napadima"
, rekla je za "Alo!".

Zbog greške lekara dete je ostalo bez trećine mozga. Majka je odbila da prestane da se bori za njega. Zadužila se i otkupila automobil od komšinice koja takođe ima dete sa invaliditetom. Tada su počeli problemi.

"Prošle godine, krajem juna meseca, primetila sam oštećenja na kolima. Auto ima invalidsku nalepnicu, prosto nisam mogla da verujem",
priseća se Dušica.

Onda je počelo da se ređa. Na auto je prosute masna farba, odvaljena je zadnja tablica, sprejom je išarano celo vozilo. Dolazila je policija, fotografisala, napravila zapisnik, ali incidenti su nastavili da se ređaju. U očaju, Dušica je rešila da se ponovo zaduži. Kupila je kameru rešena da sazna ko bi uradio ovako nešto. Uhvatila je nasilnika na delu. Nonšanlantno je prišao i ne osvrćući se "lansirao" retrovizor.

"Rođak nam je pozajmio pare kako bi nam barem malo pomogao. Auto je bio garancija za povraćaj novca. Više nije. Sada nam je oboma neprijatno, a ostala je šteta od oko 1.000 evra, ne računajući stres i nužnost da dete ima auto za svoje potrebe. Osobu sa snimaka prepoznajem kao mladića iz komšiluka sa kojima sam samo nekoliko reči razmenila u životu, a nikada mu se i nikako nisam zamerila. Od policije očekujem da spreče krivca da ovo radi, a od pravosuđa naplatu štete", gnevna je Dušica koja pored sve muke sada brine i za svoju bezbednost.

Izvor: Alo!

Pogledajte još