Troje Zagrepčana dobilo novčane kazne i zabranu ulaska u Srbiju

0

Mihael K. (24) i Ivana J. (26) iz Zagreba privedeni su u Novom Sadu zbog sumnje da su zajedno sa sugrađaninom Mladenom K. (32), vozačem automobila dubrovačkih registracija, za dvadesetak minuta izazvali četiri saobraćajna udesa u Novom Sadu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, u udesima su oštećena četiri automobila, a osumljičeni nisu sačekali policiju na mestu događaja ni u jednom slučaju, već su se pobegli.

Nakon ovih udesa, policiji su se tri osobe učinile sumnjivim na Sunčanom keju u Novom Sadu. Policajci su ih legitimisali i ustanovljeno je da je ovo troje Zagrepčana izazvalo udese i pobeglo s lica mesta. Prema podacima iz pojedinih medija, sve troje su se navodno nepristojno ponašali i vređali su policiju prilikom legitimisanja.

,,Je…m ti ovu zaostalu Srbiju, je…m ti sve zaostale Srbe…”, vikali su navodno.

Alkotestom je utvrđeno da je Ivana J. imala 1,04 promila alkohola u krvi, Mihael K. je imao 0,78 promila, dok je Mladen K. odbio testiranje.

Pored prekršajne prijave, vozaču Mladenu K. sledi i kazna zbog oštećenja četiri vozila, kao i zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Oni su privedeni kod prekršajnog sudije i kažnjeni – Ivana sa 10.000 dinara, Mihael sa 18.000, a vozač sa 300.000 dinara ili 90 dana zatvora, jednom godinom zabrane ulaska u Srbiju i jednom godinom zabrane upravljanja motornim vozilom.

Izvor: Alo.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.