JAK RAZLOG: Znate li zašto je Rijana prestala da puši marihuanu?

Spekuliše se da je pevačica zatrudnela sa svojim dečkom Drejkom, zbog čega je batalila sve poroke i odlučila da se posveti zdravom životu

Mlada pevačica Rijana do sada nije bila osoba za uzor, provodila se do kasno u noć, opijala po žurkama i koristila marihuanu. A tu su bile i tetovaže koje se pojavljuju na njenom telu u sve većem broju. Međutim, sada je sve iznenadila vest da je zvezda sa Barbadosa ostavila sve poroke, zbog čega su odmah krenule spekulacije da je Rijana trudna!

Da podsetimo, pevačica je zbog svog načina života umalo ostala bez ugovora sa svojim producentom Džej Zijem, koji nije bio zadovoljan njenim ponašanjem, koji joj je govorio da će, ako ovako nastavi, uništiti svoju karijeru.

Ali, izgleda je svemu tome došao kraj. Rijana je prestala da pije, puši i da konzumira marihuanu i počela je da živi zdravim životom.

To je navelo njene prijatelje da pomisle da je pevačica u drugom stanju sa svojim sadašnjim dečkom Drejkom, sa kojim se i ranije zabavljala. Naime, ona je na njegovoj turneji izbegavala zadimljene prostorije i nije uzimala alkohol. Takođe, pošto je poznata da se često vraća bivšem dečku Krisu Braunu, nije isključeno da je dete njegovo.

Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.