Ćazimova Manda: Ana je izmislila tuču, strpaću je u zatvor

Devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija - Manda Popović, protiv koje je Ana Nikolić prošlog leta podnela krivičnu prijavu za fizički napad u hotelu „Maestral“ u Crnoj Gori, za „Blic“ otkriva da ima svedoke koji će dokazati da je pevačica sve slagala.

- Crnogorsko tužilaštvo uskoro će pozvati Anu jer je lažno svedočila. Naime, svi svedoci su izjavili da nije bilo nikakvog incidenta i da je pomenuta sve izmislila! Imam čitav tim advokata koji me zastupa i od tog slučaja neće biti apsolutno ništa - kaže Manda.

Preti joj pet godina zatvora
Advokat Dalibor Katančević kaže da je davanje lažnog iskaza krivično delo, za koje može biti zaprećena zatvorska kazna. - Iskaz se smatra lažnim, nebitno da li je lažan u celini ili samo u nekom svom delu. Za njega može biti zaprećena zatvorska kazna od tri meseca do pet godina - kaže advokat.

Ona tvrdi da su svi dokazi na njenoj strani i očekuje da Ana završi u zatvoru.

- Obezbeđenje hotela svedočilo je u moju korist. Izjavili su da, kada su došli, nisu zapazili nikakve povrede na njoj, što je jedina istina. Niko ništa nije slagao. Tako da će pomenuta morati da odgovara za laži i klevete. Svako ko se razume u pravo, zna da za to sledi i zatvorska kazna - kaže Popovićeva.

Ovim povodom pozvali smo Anu, ali se ona do zaključenja ovog broja „Blica“ nije javila.

Uplašena

Ana je u novembru 2013. u Prvom osnovnu sudu izjavila da je prošlog leta Manda provalila u njenu hotelsku sobu, da ju je gurnula vratima, pri čemu je ona udarila glavom u ormar. Ana je ispričala i da su njene prijateljice dobijale preteće poruke od Mande. „Ako Ana sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se ovuda vući“, piše u jednoj poruci.

blic

Pogledajte još