Muški ugao: Razlozi da živite zajedno pre nego što je oženite!

Zajednički život pre braka ima mnoge prednosti, kako po vas, tako i po nju, a evo i zasto:

1. Jeftinije je
Zašto biste živeli u dva stana kad ionako provodite skoro svaku noć zajedno? To je bacanje para i vremena. Umesto toga možete da se uselite zajedno i novac koji biste potrošili na odlaske kod nje, ili koje bi ona potrošila na taj stan - skupljajte za medeni mesec.

2. Bolje ćete se upoznati
Nije bitno koliko dugo ste u vezi, ni koliko ste dana i noći proveli zajedno, ženu ćete u potpunosti upoznati tek kad počnete da živite zajedno. Saznaćete koje su njene iritantne navike, a i ona će saznati vaše, tako da se nećete neprijatno iznenaditi nakon venčanja, već čete imati vremena da sredite sve probleme razgovorom.

3. Podela odgovornosti
Kad izlazite, veza se svodi na zabavu. Idete u klubove, restorane, bioskope, povremeno posetite porodice, prespavate jednog kod drugog, ali ne delite odgovornosti. Zajednički život pre braka može da vas pripremi za odgovornosti koje ćete deliti. Delićete kućne poslove, račune i kućne popravke. zajednički život je rad u timu, samo što je bolje da se pre braka uigrate.

4. To je test
Nikad niste o tome tako razmišljali? Pa, tako je. Mnogi parovi su shvatili da njihova veza nema budućnost kad su počeli da žive zajedno. Možda ćete čak početi da se pitate da li želite sa njom da provedete ostatak života. Čak i ako želite, biće izazov održati romantiku u životu pored stresa i obaveza svakodnevice. Može li vaša veza da preživi prljav veš, račune i turske serije?

5. Zabavno je
Ako vam je udobno sa lepšom polovinom, zajednički život može biti vrlo zabavan. Planiranje zajedničkog dana neće biti teško, a imaćete razlog da žurite kući sa posla. A pošto ste i dalje u vezi, a ne u braku, provodićete dovoljno vremena sami kad ona ode kod drugarica.

Pitanje je samo da li ste vi spremni?

foto: yayimages.com/moodboard
T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.