Đule Van Gog spasao život putnici u avionu!

Foto: Screenshot/Youtube

Zvonimir Đukić Đule pokazao se kao heroj u avionu koji je proteklog vikenda iz Beograda leteo ka Abu Dabiju. Kako otkriva putnik koji se zatekao na licu mesta, jednoj putnici, za koju pretpostavlja da je Korejka, sat i po posle uzletanja je pozlilo. Prebledela je i izgubila svest, a u pomoć joj je pritekao roker koji je sedeo blizu nje.

- Primetili smo da gospođi nije bilo dobro, ali verovali smo da je to zbog straha od letenja. Međutim, ona je naglo promenila boju lica i onesvestila se. Svi putnici su se uznemirili, a prvi je skočio Đule i dao joj veštačko disanje. Bilo je strašno! Imali smo osećaj kao da smo u filmu - priča za „Blic“ putnik čije je ime poznato redakciji „Blica“.

Naš sagovornik dodaje da ne zna kako bi se drama u avionu završila da pevač nije bio priseban.

- On je najbrže reagovao, jer je sedeo nedaleko od nje. Avion je već bio na pola puta, nije bilo moguće da se neplanirano prizemlji negde. Srećom, Đuletova pomoć bila je delotvorna, pošto je žena posle izvesnog vremena došla svesti - kaže ovaj putnik.

Hladne glave u teškim situacijama
Đule trenutno promoviše album „Neumeren u svemu“, koji je objavio početkom godine. On je nedavno za „Blic“ otkrio da ovaj projekat najbolje oslikava stanje benda „Van Gog“. - Kada bih nekom iz inostranstva pokušao da objasnim koja je naša karakteristika, jedino što mogu da kažem jeste da smo neumereni u svemu, u piću, seksu, jelu... Kada nekog voliš ili ne voliš, onda to radiš u nekontrolisanim krajnostima - rekao je on za „Blic“.

On dodaje da su posle ukazane Đuletove pomoći reagovali i članovi posade, koji su ženi doneli vodu i oslobodili joj prostor da dođe do vazduha, a po dolasku u Abu Dabi ona je hospitalizovana.

Ovim povodom pozvali smo Đuleta, ali on do zaključenja ovog broja „Blica“ nije bio dostupan. Kako smo saznali od njegovih prijatelja, roker je iz Abu Dabija odleteo u Indiju, gde će provesti odmor, a povratak u Beograd planira za dve nedelje.

blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.