Dimple - Stiker koji vašem Androidu dodaje 4 nova dugmeta!

Ako je Android dobar u nečemu, onda je to prilagođavanje korisniku. Provedite dovoljno vremena igrajući se sa svojim Android uređajem i postaće jedinstven zbog vaše upotrebe. On je kompleksan ili jednostavan koliko vi želite da bude, što je bitan kvalitet ovog sistema.

Dimple.IO je projekat koji će verovatno usrećiti mnoge korisnike Androida, pošto dodaje 4 dugmeta vašem Android uređaju, a ne zauzima ulaz za slušalice, ili USB, pritom, ta 4 dugmeta imaju namenu koju im vi dodelite!

Koncept je iznenađujuće jednostavan. Stiker se samo stavi na vaš telefon kad ga poželite i daje vam 4 dugmeta koja mogu da imaju bilo koju namenu koju vi poželite. Svako dugme je prekidač koji sakuplja energiju koja je dovoljna da dugme obavlja svoju funkciju. Kad pritisnete dugme komanda se šalje telefonu pomoću NFC sistema(Near Field Communication technology). Dimple.IO aplikacija prima komandu i izvršava zadatak koji ste dali tom dugmetu - otvaranje pretraživača, kamera, paljenje lampice... Dokle god je vaš telefon osposobljen za NFC - Dimple će raditi bez problema.

Prirodno, kao i sa svime što je dobro, i na ovo moramo da sačekamo, jer Dimple ne postoji još uvek u pravom smislu reči. Kompanija koja ga je osmislila počinje Indiegogo kampanju 6. maja kako bi skupila sredstva za proizvodnju i razvoj. Ukoliko skupe sredstva, ovaj gedžet ćete moći da nabavite već u avgustu po ceni od 27 dolara - što i nije loša cena s obzirom na količinu opcija koje sa njim dobijate.

T.D.

Pogledajte još