"Grand" i na RTS?!

Kako saznajemo, Popović trenutno pregovara da se emisije „Grand parada“ i „Narod pita“ od septembra emituju na RTS-u, a formati „Grand šou“ i „Zvezde Granda“ na Prvoj srpskoj televiziji.

Pročitajte i: TRANSFER GODINE: Grand od septembra na TV Prva?!

- Kada je Željko Mitrović sa svog programa sklonio emisije „Granda“, Popović je odlučio da nijednog dana ne žali za tim, već je odmah počeo s pregovorima s ostalim televizijama s nacionalnom frekvencijom na kojima bi eventualno od septembra mogao da emituje svoje televizijske projekte. Saša trenutno razmišlja o svemu, a za sada je dobio ponudu koju će najverovatnije prihvatiti.

Mnoge televizije mu nude svoje termine za emisije „Narod pita“, „Grand šou“, „Grand parada“, ali i takmičenje „Zvezde Granda“, a Popović razmišlja o tome da podeli emisije na dve nacionalne frekvencije, i to na Radio-televiziju Srbije i Prvu srpsku televiziju - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak direktoru „Granda“ i dodao na koji način on planira da podeli svoje televizijske formate.

- Popović smatra i da je za publiku najbolje da se formati emituju na dve različite televizije, a da će to biti isplativo i za emitere. Sa čelnicima RTS-a trenutno pregovara da se u okviru njihovog programa emituju „Grand parada“ i „Narod pita“ koje u potpunosti odgovaraju ovoj televiziji. Kako ima dobru ponudu i od Televizije „Prva“, Saša planira da na njihovoj televiziji emituje zabavnu emisiju „Grand šou“, ali i muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Popović je za sada stopirao snimanje svih emisija, osim muzičkog takmičenja, koje će se do finala emitovati na Televiziji „Pink“ - kaže naš izvor blizak Popoviću.

U nameri da čujemo komentare svih strana, pokušali smo da kontaktiramo prvo sa Popovićem, koji je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan, a ni do komentara ljudi sad RTS-a i TV „Prve“ nismo uspeli da dođemo.

alo

Pogledajte još