Ana i Nole u novom ruhu na US openu

Ana Ivanović i Novak Đoković će se u novom "Adidasovom" ruhu pojaviti na turniru US Open  koji počinje 24. avgusta.

Pored opsežnih priprema za teniske turnire ovog ranga, postoji još jedan zadatak koji postavljaju nepisani standardi teniskog turnira u Njujorku, a to je oprema tenisera.

Za svakog sportistu i njegove vrhunske rezultate od velike važnosti je i oprema u kojoj se takmiči, kako za dnevne tako i za noćne mečeve. 

Za su spremne specijalno dizajnirane haljinice i patike. Sve je stilizovano u skladu sa najlepšom teniserkom sveta. Prateći njen imidž, skladno se uvode falte, asimetrija i til, tamo gde mu do pojave Ane Ivanović nije bilo mesta. Osim toga, "Adidas" je i odgovorio trendu povratka 80-ih i dodao detalje na Anine haljinice koje je čine najlepšom i na terenu. Njena “ljupkost” uvek dobije novu dimenziju.

Nole će svoje mesto na ATP listi pred njujorškom publikom i ostatkom sveta braniti muški, u svojoj kolekciji "Falcon". “Soko“ (Falcon) potpuno podržava njegov način igre i sa novim tehnologijama mu daje prednost udobne izdržljivosti i u dugim petosetnim mečevima. Njegov adut na predstojećem turniru su i "Adidasove" patike CC Genius Novak. One su kreirane specijalno shodno njegovoj potrebi za lakim ali veoma stablinim patikama što obezbeđuje tehnologija SPEEDCUT koju poseduju. 

U pripremi nove kolekcije za Noleta uzeto je u obzir da se i njegov stil postepeno menja i da on sve više polaže na izgled momka koji izaziva ženske uzdahe, posebno posle njegovog pojavljivanja na “Noći mode za igrače“.

Njujorški US Open, koji će cela nacija pratiti isto koliko i svetska javnost, okuplja samo najbolje zvezde tenisa, ali i zvezde filma, muzike i mode.

O tome koliko je bitno šta obući pred publikom "Velike jabuke" govore i neka od imena prošlogodišnjih fanova belog sporta na Otvorenom prvenstvu: Charlize Theron, Tobey Maguier, Naomi, Natalie Portman, Donald Trump, ali i oštri modni jezici Ane Vintur i Kim Catrall. 

N.D.

Pogledajte još