Očekujem pobedu u revanšu sa Slavijom

BEOGRAD, 26. avgusta 2009. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović izjavio je da očekuje pobedu u revanš meču sa Slavijom iz Praga u baražu za Ligu Evropa, iako je njegova ekipa pre sedam dana izgubila sa 0:3.

Crvena zvezda će u četvrtak u 20.30 na beogradskoj "Marakani" dočekati češki tim, a očekuje se da će sve karte za ovaj meč biti rasprodate.

"Ko ne veruje u pobedu, ne treba da dođe. Svi igrači i stručni štab sa nestrpljenjem očekuju utakmicu. Veliki je pritisak i jedva čekamo da vidimo šta će biti. Mislim da uz podršku publike možemo da pobedimo", rekao je Petrović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, ekipa treba "od prvog trenutka da krene kako bi anulirala rezultat iz prvog meča", a biće potrebno da odigra svih 90 minuta.

"Mi ne znamo domet naše ekipe, jer nismo igrali sa sličnim protivnicima. Mislim da su nam šanse 50:50, iako bi bilo mnogo bolje da nismo izgubili sa tri gola", zaključio je Petrović.

On je dodao da je Slavija veliki protivnik, jer je to ekipa koja svake godine igra u završnicama evropskih takmičenja.

"Naravno da igrači Slavije dolaze u Beograd sa velikim optimizmom. Prednost od 3:0 nije mala, ali probaćemo da ih razuverimo, pošto oni ne znaju šta ima u nama", rekao je Petrović i naglasio da bi voleo kada bi "crveno-beli" jedan gol postigli u prvom poluvremenu.

Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Bogdanović istakao je da njegov tim očekuje teška utakmica.

"Nadam se da ukoliko pružimo 100 odsto naših mogućnosti možemo da pobedimo Slaviju i uđemo u Ligu Evropa", rekao je Bogdanović i dodao:"U prvom meču nismo videli da protivnička ekipa ima neke slabosti, deluje jako dobro. Pokušaćemo, ipak, da pronađemo nedostatke i da ih iskoristimo".

Pogledajte još