Joksimovićeva majka: Zarobljena sam u Valjevu!

0

Vesna Joksimović, majka Željka Joksimovića koja zbog poplava u Valjevu već danima ne može da izađe iz njihove porodične kuće, priča da je bilo užasno kada je voda počela da nadire i dodaje da se moli Bogu da pomogne Srbiji i zaustavi ovu katastrofu.

– Naša kuća ovde u Valjevu je na brdu, tako da nije poplavljena, ali sada prete podzemne vode i klizišta. Za sada je stabilno, tako da molim Boga da tako i ostane. Čula sam se sa Željkom, on je na putu, bio je u Švedskoj gde je imao koncerte. Zvao je da pita kako sam i šta se desilo i mnogo mu je laknulo kada sam mu rekla da je sve prošlo kako treba – priča Vesna Joksimović za “Alo” i opisuje užas koji je nastao kada je voda poplavila Valjevo.

– Tog dana kada se sve ovo desilo, bilo je užasno. Kada gledate kako voda navire, gubite se u realnosti, stvarno je bilo jezivo, toliko strašno da mislite da je sve to film. Psihički mi je bilo mnogo teško u tom trenutku, mislila sam neka su bar oni u Beogradu dobro, ja ću lako. Napolju je tih dana bilo stvarno užasno, a vama ne prestaje ništa, osim da se molite, i to u mraku, jer je u nekoliko navrata nestajala struja. Ja sam satima stajala na prozoru i molila se Bogu. Pričala sam: “Bože, ako te ima, pomozi narodu i učini da stane ova katastrofa!”. Hvala Bogu da nije prošlo mnogo gore od ovoga – objašnjava Vesna i dodaje da je i dalje sama u Valjevu kao i da se stalno moli za pomoć onima kojima je to potrebno.

– Sreća, pa nisam imala potrebe da izlazim iz kuće, ali ja ne znam ni kako bih izašla iz našeg naselja. Nisam sigurna da li može da se prođe do Valjeva, tako da sam još uvek zarobljena ovde, ali se stalno čujem sa mojima u Beogradu. Samo, daj Bože zdravlja, da se sastanemo svi ponovo – zaključila je majka Željka Joksimovića.

telegraf

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.