Naučnici: Reinkarnacija i život posle smrti zaista postoje!

Teorija se bazira na shvatanju da smrt nije konačna kao što to mi mislimo, a glavna premisa joj je da je život ishodište koje stvara svemir, a ne da svemir stvara život. Prema tome, naša svest određuje oblik i veličinu svega u svemiru, a vreme i prostor se zapravo ne kreću ovom brzinom nego smo mi to sami tako "složili" u glavi.

Kada osoba prihvati da su prostor i vreme samo konstrukti našeg mozga sledi zaključak da ideja besmrtnosti postoji u svetu u kojem nema granica u prostoru i vremenu. Dakle, fizička smrt nije konačna, bar što se tiče profesora Lanze i njegove teorije biocentrizma, piše BeforeIt'sNews.

Njegovu teoriju podržavaju i ona Iana Stivensona koji je na primeru dečaka Sema dokazao da reinkarnacija postoji. Dečak je, naime, rođen godinu i po nakon što mu je umro deda. Kada je imao 18 meseci, otac mu je menjao pelenu, u tom trenu dečak ga je pogledao i rekao: "Kada sam bio u tvojim godinama ja sam menjao tvoje pelene".

Stivenson ima oko 2.500 slučajeva u kojima postoje dokazi da je dete zapravo reinkarnacija nekog prošlog života. Dokaz za to leži u sećanjima male dece.

Pogledajte video:

Izvor: Novosti

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.