KO JE DREVAN, A KO NOV: Da li znate koliko je vaša duša stara po Zodijaku?

Postoje teorije da su neke duše reinkarnirale davno, još u zoru ljudskog postojanja, dok su druge - nove u materijalnom svetu. Pomoću astrologije možemo da pokušamo da otključamo istinsku starost naše duše.

Starije duše poseduju duboko ukorenjenu mudrost i znanje, koje možemo da dobijemo isključivo kroz životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem. Ti ljudi sa drevnim dušama, uvek gledaju širu sliku i ne reaguju na agresivan način, već imaju miran i opušten pristup.

Mlade duše su manje vremena prisutne na ovom svetu i manje su zrele. Često su znatiželjniji i uzbuđeniji zbog svega. Oni su ambiciozniji i brzo reaguju na situacije sa kojima se suočavaju. Takve duše su mlade u srcu i često se osećaju kao da imaju mnogo toga da nauče i ostvare.

A šta na sve to kaže Zodijak?

Ovan

U igri života, vaša duša je relativno nova. Dobili ste neverovatne lekcije i znanje, ali putovanje još nije ni na polovini.

Bik

Vaša duša je srednje starosne dobi. Doživeli ste razna iskustva, ali još uvek vas čeka mnogo rada na sebi.

Blizanci

Vaša duša je starije dobi. Vi ste otporni, mudri i sada želite da se bacite na novi hobi ili aktivnost, koji će vam doneti stimulaciju.

Rak

Vaša duša je stara, sa jasnim i prisutnim umom. Mladi ste u srcu, a mudrost i jasnoća koju projektujete, privlače one kojima je potreban životni savet.

Lav

Vaša duša je drevna i živahna, baš kao mudra starija osoba. Proživela je hiljadu života, a ipak, još uvek je snažna i postojana.

Devica

Vaša duša je misterija. Vaša duša je velika zagonetka, jer je istovremeno infantilna, ali i napredna i zato je ljudima teško da je dešifruju.

Vaga

Vaša duša je drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote, neizbežno ste postali iscrpljeni.

Škorpija

Vaša duša je na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja. Međutim, takođe je i umorna od svih prepreka i stvari na ovom svetu koje blokiraju vaš put.

Strelac

Vaša je duša kao tinejdžer. Mlada, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova pre nego što mislite.

Jarac

Vaša duša je super stara i hrabra. Prošla je kroz neverovatne priče i sada joj je potreban mir. Sada je vreme za posmatranje i razmišljanje.

Vodolija

Vaša duša je kao dete, mlada je i nevina. Iako je možda mlada, nije nezrela ni infantilna, već opuštena, bezbrižna i ispunjena lakoćom.

Ribe

Vaša duša je mlada i raspršena, nova je u životu i u svemu što se nalazi u njemu, zbog čega vidite lepotu u najčudnijim mestima ili stvarima. Vaša nevinost je tako osvežavajuća i potrebna u današnjem svetu.

Izvor: Prva.rs/Atma.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još