Serbia Wonderland: Puštene u prodaju jednodnevne ulaznice

Serbia Wonderland Festival, najveći događaj elektronske muzike ovog leta u Beogradu, dobija pravi festivalski karakter. Pored bogatog line up-a, koji čine svetske DJ zvezde i Wonderland bine, festivalsku atmosferu upotpuniće brojni zanimljivi festivalski ˝ corner-i ˝, koje će posetioce motivisati da i sami postanu deo bajke ili im pružiti mogućnost predaha između dva nastupa koja žele da čuju.

Na terasama sa pogledom na veliku binu, biće organizovane arapske chill out zone sa nargilama, lejzi begovima, baldahinama i mirišljavim štapićima, kao i Serbia Wonderland Cinema Zona, gde će posetioci moći da uživaju u projekcijama filmova poput „Alice in Wonderland“, „Peter Pan“… Oko Magičnog drveta, posetioci će moći da posete ˝ Slammer with a hammer ˝ šank, Magician corner, Wonderlnad box... dok će se celim prostorom kretati vile, čarobnjaci i ostatak wonderland družine. Nekoliko Body Paint Zona pružiće posetiocima mogućnost da iscrtaju svoja lica i tela i sami postanu deo bajkovitog festivala. Organizovani će biti i Fruit Corner sa osvežavajućim napicima od ceđenog voća i Food Land sa ukusnom hranom.

"Trudimo se da Serbia Wonderland preraste u jedan zaista veliki festival, i da ima sve karakteristike istog. Zajedno sa publikom gradimo korak po korak, To smo pokazali činjenicom da je line up sve bolji i bogatiji, a sada radimo na tome da posetioce festivala 20. i 21. juna pored navedenih corner-a oduševimo i specijalnim efektima, performerima i još par iznenađenja koje nećemo otkrivati, već će posetioci moći da ih istraže na samom festivalu“, ističu iz Jungle Tribe-a

U okviru promotivne kampanje festivala objavljen je i aftermovie nedavno odžanog dvodnevnog EDM Maratona koji je predstavio najveću žurku zagrevanja pred Open Air i možete ga pogledati ovde:

Cena karata za oba festivalska dana od 01.juna je 1800 RSD. Dvodnevne i jednodnevene ulaznice za Sebia Wonderland Festival mogu se kupiti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a u Njegoševoj 31v.

Više informacija na www.serbiawonderland.com i www.facebook.com/serbiawonderlandfestival

Pogledajte još