DUH ALKATRAZA: Prikaza žene preplašila turiste!

Fotografija je napravljena tokom posete zloglasnom Alkatrazu, koji prati glas da je jedno od najukletijih mesta na svetu jer je nekada bio dom stotinama ubica, pljačkaša i ganstera.

Na jezivoj slici se vidi kako senovita devojka gleda direktno u kameru kroz prozor jedne od ćelija.

(old_image)

Šila Sileri Volš iz Birmingema je napravila ovu fotografiju svojim iPhoneom kad je sa partnerom posetila Alkatraz.

48-godišnja Šila kaže da je Alkatraz mesto koje svaki turista mora da poseti makar jednom, ali da joj nije bilo svejedno kad je ušla. "Osećaj je bio jeziv, nije mi bilo prijatno tamo."

Šetajući starom kaznenom ustanovom povremeno je slikala mesto svojim telefonom, i ne gledajući. Tako je u prolasku slikala i ovu devojku, no kad je ponovo pogledala, nje nije bilo. "Od tog trenutka me više nije zanimao Alkatraz, samo sam iznova i iznova gledala fotografiju!"

Njen partner, sa kojim je obilazila ovo mesto, kaže da nikada nije verovao u duhove, ali da mu je ovaj događaj uzdrmao uverenja. "Kad sam video sliku, pokušao sam da racionalizujem događaj, rekao sam Šili da je u pitanju samo njen odraz, ali zbog odeće i frizure žene na slici, to je nemoguće."

Iako zvaničnici Alkatraza poriču pojave duhova, bivše osoblje i obezbeđenje ovog mesta su otkrili da su i oni imali paranormalna iskustva u zatvoru.

T.D.

Pogledajte još