PAZITE ŠTA KUPUJETE: Naručio pohovanu piletinu, a kad je počeo da jede, usledio je šok!

Kada je zagrizao sendvič sa pohovanom piletinom, dečak je shvatio da se u unutrašnjosti sendviča ne nalazi meso, piše britanski Mirror.

“Izvadio je hranu iz usta, pohovani deo se odlomio i videli smo plavu rolnu”, izjavila je Kristal i dodala: “Moglo je da se dogodi da je piletina bila pokvarena. Ali, to ne da nije bilo meso, već su radnici ispohovali plavi papirni ubrus koji je mogao da bude upotrebljen ko zna za šta, možda čak i za čišćenje! Možda je neko tim ubrusom brisao ruke ili prao pod!”
Radnici KFC-a više puta su se našli na udaru javnosti. Pročitajte šta su uradili jednoj devojčici.

Obratili su se KFC–u i dobili pismo izvinjenja u kom je stajalo da je “ubrus verovatno pao sa rolne koja se upotrebljava u higijenske svrhe, a da kuvar to nije primetio”.

Kristal je dobila novac natrag, uz objašnjenje da “lanac restorana KFC kvalitet i higijenu hrane shvata jako ozbiljno, ali nažalost, u vrlo retkim prilikama, njihov restoran ne uspeva da zadovolji visoke standarde koje očekuju i oni i njihovi gosti”.

Posle iskustva sa omiljenim sendvičem, sedmogodišnji Oliver je bio u takvom šoku da sedam dana nije uspeo ništa da jede, a pomajci je rekao da nikada više neće otići u KFC.

Pogledajte još priču devojke koja živi isključivo na brzoj hrani.

Pogledajte još