NAJPOŽELJNIJI KRIMINALAC: Iz zatvorske ćelije pravac modna pista?

Džeremi Miks je do nedavno bio potpuni anonimac, ali otkako se fotografija ovog bivšeg člana bande pojavila na Facebooku, pretvorio se u pravu internetsku zvezdu.

Mnogi su odmah zaključili da bi slavu trebao potražiti u svetu mode, a to se nedavno počelo i ostvarivati.

Naime, TMZ je nedavno objavio vest da je Meeks potpisao za agenciju Blaze Models, a njegova nova agentica je Gina Rodriguez, bivša porno zvezda koja je u karijeri zastupala "zvezde" kao što su Farrah "mama tinejdžerka" Abraham, Octomom, Tan Mom i V. Stiviano. Ukratko, poznate ličnosti sa D liste.

Iz agencije poručuju da bi seksi zatvorenik nakon izlaska iz zatvora mogao da zarađuje između 15-30.000 dolara mesečno.

Naravno, o zaradi može razmišljati tek kad izađe iz zatvora, a to bi u njegovu slučaju moglo da potraje jer kaucija je iz još nepoznatog razloga određena na 1.100.000 $.

"Nisam sigurna zašto je iznos tako visok, ali pokušavamo da saznamo. Želimo da mu obezbedimo neke unosnije ugovore kako bi se njegov život promenio nakon što izađe iz zatvora", objašnjava Rodriguez za Fok 411 i dodaje da razmišljaju i o realiti šou koji bi se bavio Miksovim životom .

U isto vreme, Miksov advokat zatražio je da se njegovom štićeniku za nadolazeća pojavljivanja pred sudom skroji odelo u skladu sa njegovim novonastalim selebriti statusom.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.