Visoki funkcioner iz Obrenovca pretio svom sugrađaninu

Dragan Murar, kome je pretio zamenik predsednika opštine Miroslava Čučkovića, tvrdi da je ove pretnje prijavio policiji.

U poruci koju mu je Ivan Jegorović uputio putem Fejsbuka piše:

"Ti pijanduro što predvodiš ove nazovi proteste i što brukaš Obrenovac i Obrenovčane, zastupajući politiku mediokritetskih političkih partija, bolje bi ti bilo da uzmeš lopatu u ruke i uradiš nesšto korisno za svoj grad. Baviš se politikom i tvituješ u vreme kada je ovom gradu potreban krvav rad. UZMI TU LOPATU DA TI JE JA NE BIH DAO PO LEĐIMA"
, navodi se u pretećoj poruci Jegorovića, koji je inače zamenik predsednika Kik boks saveza Beograda.

Dragan Murar inače je jedan od nezadovoljnih Obrenovčana koji su danas protestovali ispred Vlade Srbije. Dok se danas kao predstavnik građana iz naselja "Braće Jugović" obraćao medijima, pojedini Obrenovčani su ga nekoliko puta prekidali i vikali mu "Reci čiji si čovek", "Koga zastupaš", a jedan od meštana tvrdio je i da on ne živi u naselju "Braća Jugović" i da je samoproklamovani predstavnik građana.

Murar je na to odgovorio da ne zastupa ni jednu političku partiju već građane Obrenovca koji su ostali bez kuća.

Obrenovčanin Murar rekao je da građani traže i hitno uvođenje privremenih mera u gradskoj opštini Obrenovac zbog, kako tvrdi, sporosti, nesposobnosti i zloupotreba opštinskog rukovodstva, kao i preispitivanje njihove krivice.

U zahtevima se traži i tačno definisanje rokova za izgradnju kuća koje su u 5. i 6. kategoriji i rokove za dostavljanje građevinskog materijala za sve oštećene kuće i stanove koji se renoviraju.

Izvor: Mondo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.