Tamna strana modelinga: "Neki modeli naplaćuju 30 hiljada za noć"

"Da li znate da u Kanu postoje prostitutke koje naplaćuju i do 30 hiljada dolara za noć?", rekla je dvadesetosmogodišnja Krisi za "Du Jour" magazin

"Mnogim modelima je to dodatni izvor zarade. Ja definitivno ne vredim 30 hiljada. Zapravo i nemam šta da ponudim“, našalila se zgodna manekenka.

Prema njenim rečima modeli, glumice i misice seksualno zadovoljavaju bogate muškarce u luksuznim hotelima Kana, na jahtama od milion dolara tako zarađujući hiljade dolara za noć.

Njene tvrdnje nisu daleko od istine. Naime, sudeći prema libanskom biznismenu Eliju Nahasu, koji je zbog vođenja prostitucije uhapšen 2007. godine, ljudi ne mogu "ni da pojme koliki novac zarađuju elitne prostitutke". Nahas je "organizovao" 50 devojaka različitih nacionalnosti, a glavna kiljentela su im bili bogati Evropljani tokom Kanskog festivala.

Četrdesetosmogodišnji Nahas, koji služi osmogodišnju kaznu zatvora rekao je da neke devojke zarade i do 40 hiljada dolara za noć.

"Arapi su najvelikodušniji muškarci na svetu. Ako mu se dopadate, on će vas obasipati novcem. Oni u džepu imaju desetine hiljada evra. Njima je to običan papir“, objasnio je u intervjuu iz 2013. godine – "Oni čak ne vole ni da broje, već vam daju čitav snop bez razmišljanja

Surpuga pevača Džona Ledženda nije mnogo šokirala javnost, ali je svakako jedna od retkih modela koja je progovorila o ovom problemu u javnosti.

B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.