ZAVISNE OD SELFIJA: Lepotice Holivuda ne prestaju da uživaju u sebi!

Od kada je "selfi" manija zahvatila društvene mreže, sve je manje slavnih ličnosti koje uspevaju da odole ovom trendu. Među njima su i neke od najpoznatijih dama iz sveta šoubiznisa, koje na svojim društvenim mrežama barem jednom dnevno objave po jednu ovakvu fotografiju.

1. Kim Kardašijan

Trenutno svetska starleta broj jedan Kim Kardašijan proslavila se fotografijama. Dobro, bilo je tu i ponekog kućnog videa, ali kada je reč o slikanju, naročito "selfiju", ona je na tu temu doktorirala. Vlasnica je prvog mesta na našoj listi, sa ubedljivo najvećim brojem pomenutih fotografija.

2. Majli Sajrus

Slobodno možemo reći najkontroverznija osoba sa naše liste. Od čedne tinejdžerke "Hane Montane" do razuzdane pevačice čiji postupci i nastupi (apsolutno svi) asociraju na seks, Majli Sajrus svoju reputaciju "loše devojke" potvrđuje "selfijima". Mi smo ipak odabrali jedan pristojniji, a ove provokativnije slobodno potražite na njenom Instagram profilu (ima ih na pretek).


3. Ket Von Di

"Tatu model" kako glasi zanimanje Ket Von Di, važi za nekog ko mnogo voli "selfije", čak i previše. Svakodnevno fotografisanje sebe same, sa bivšim partnerima i kućnim ljubimcima, i neumorno objavljivanje fotografija na Instagramu i Tviteru svrstava je na šesto mesto.

4. Bijonse

Njen "selfi" bez šminke izazvao je pravu pometnju na društvenim mrežama, sa ogromnim brojem komentara i pregleda. Ona zaista ume da zabavi svoje obožavaoce različitim fotografijama, i ubire pozitivne kritike. Bijonse na našoj listi zauzima sedmu poziciju.


5. Ledi Gaga

Američka pop kraljica oravi "selfije" koji ili oduševe, ili iznerviraju njene pratioce na Instagramu. Od totalno "otkačenih" odevnih kombinacija do šminkanja i kićenja svog psa, Ledi Gaga svojim fotografijama uvek izazove reakcije, pozitivne i negativne.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.