ZAVISNE OD SELFIJA: Lepotice Holivuda ne prestaju da uživaju u sebi!

Od kada je "selfi" manija zahvatila društvene mreže, sve je manje slavnih ličnosti koje uspevaju da odole ovom trendu. Među njima su i neke od najpoznatijih dama iz sveta šoubiznisa, koje na svojim društvenim mrežama barem jednom dnevno objave po jednu ovakvu fotografiju.

1. Kim Kardašijan

(old_image)

Trenutno svetska starleta broj jedan Kim Kardašijan proslavila se fotografijama. Dobro, bilo je tu i ponekog kućnog videa, ali kada je reč o slikanju, naročito "selfiju", ona je na tu temu doktorirala. Vlasnica je prvog mesta na našoj listi, sa ubedljivo najvećim brojem pomenutih fotografija.

2. Majli Sajrus

(old_image)

Slobodno možemo reći najkontroverznija osoba sa naše liste. Od čedne tinejdžerke "Hane Montane" do razuzdane pevačice čiji postupci i nastupi (apsolutno svi) asociraju na seks, Majli Sajrus svoju reputaciju "loše devojke" potvrđuje "selfijima". Mi smo ipak odabrali jedan pristojniji, a ove provokativnije slobodno potražite na njenom Instagram profilu (ima ih na pretek).


3. Ket Von Di

(old_image)

"Tatu model" kako glasi zanimanje Ket Von Di, važi za nekog ko mnogo voli "selfije", čak i previše. Svakodnevno fotografisanje sebe same, sa bivšim partnerima i kućnim ljubimcima, i neumorno objavljivanje fotografija na Instagramu i Tviteru svrstava je na šesto mesto.

4. Bijonse

(old_image)

Njen "selfi" bez šminke izazvao je pravu pometnju na društvenim mrežama, sa ogromnim brojem komentara i pregleda. Ona zaista ume da zabavi svoje obožavaoce različitim fotografijama, i ubire pozitivne kritike. Bijonse na našoj listi zauzima sedmu poziciju.


5. Ledi Gaga

(old_image)

Američka pop kraljica oravi "selfije" koji ili oduševe, ili iznerviraju njene pratioce na Instagramu. Od totalno "otkačenih" odevnih kombinacija do šminkanja i kićenja svog psa, Ledi Gaga svojim fotografijama uvek izazove reakcije, pozitivne i negativne.

Izvor: Kurir

Pogledajte još