Evo šta je otac uradio čoveku koji mu je silovao sina!

Rejmond Folneder, na policijskoj fotografiji snimljenoj nakon što ga je razbesneli otac propustio kroz šake

Kada je došla, policija je Folendera zatekla na podu, bez svesti i premlaćenog do neprepoznatljivosti. Na pitanje da li je upotrebljeno neko oružje, gnevni otac je odgovorio “moje stopalo i moja pesnica”.

Otac 11-godišnjeg dečaka tvrdi da je, kada je oko 1 sat popodne svratio s posla do kuće da uzme nešto za jelo, čuo neobičnu buku iz spavaće sobe, i tamo Folendera zatekao spuštenih pantalona, u seksulnom činu sa svojim 11-godišnjim detetom.

“Momak ima sreće što verujem u Boga - jer bih ga inače ubio”, izjavio je, vidno potresen.

Dečak je tokom istrage ispričao da je tog prepodneva sa drugariam igrao video-igrice, ali da ga je, kada su svi ostali otišli, Folender odvukao u spavaću sobu i svukao mu pantalone i seksualno ga napastvovao, kao što je to povremeno činio već tri godine.

Bez optužbe za oca
Folender je sa zlostavljanim dečakom bio u bliskim porodičnim odnosima, i pretio mu je da će se nešto strašno desiti ukoliko nekome kaže šta mu je radio.

Nešto strašno se na kraju i dogodilo, ali samom Folenderu. Nakon što ga je gnevni otac premlatio, uhapšen je bez prava na kauciju i optužen za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 12 godina, naravno tek pošto mu je prethodno ukazana medicinska pomoć.

Priznao je sve za šta ga dečak tereti, i sada mu predstoji suđenje, a po svoj prilici i stroga kazna.

Dečakov otac nije optužen ni za šta.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.