TAJ STARAČKI ZADAH I DALJE OSEĆAM: Jovana Jeremić otkrila da ju je napastvovao nekadašnji ministar

Voditeljka Jovana Jeremić prvi put je javno progovorila o traumama koje joj je ostavio 30 godina stariji političar, koji ju je 2012. godine napastvovao. Jovana je u potresnoj ispovesti do detalja ispričala kako je upoznala ovog moćnika, na koji način ju je namamio u stan i jezive detalje pokušaja silovanja.

- Upoznala sam ga u kafani koju su držali moji roditelji, gde je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je. Pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima je trebalo da radimo. Ali, umesto toga, ispijali smo kafe i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo me je pozvao na ručak. Već tada mi je bilo jasno šta hoće, jer sam i sa 23 godine bila namazana i imala razvijenu intuiciju.

Kada su završili ručak, Jovana i političar, čije ime ne želi da otkriva, rastali su se. Voditeljka nije ni slutila da će joj sledeći njegov poziv napraviti pakao od života.

- Jedno veče me je pozvao i rekao da mu je pritisak visok i da mu treba lek. Bez razmišljanja sam otišla do apoteke, kupila šta treba i otišla kod njega. Čim sam ušla u stan, zaključao je vrata. Prestravila sam se - priča Jeremićeva kroz suze i opisuje jezivu situaciju u kojoj se našla.

- Čim sam spustila lek na stočić, gurnuo me je na krevet. Legao je na mene i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i smrad i dan-danas osećam. Govorila sam mu: "Ostavi me na miru." Tresao se nada mnom koliko se napalio - kazala je Jovana Jeremić.

Jovana je dala sve od sebe da ga urazumi da to ne čini.

- Govorila sam mu: "Molim te, ostavi me na miru", ali nije hteo. Tresao se nada mnom koliko se napalio. Uplašila sam se da će dobiti srčku. U jednom momentu sam ga šutnula u međunožje, uhvatila ga za ramena i srušila između kreveta i stočića. Uspela sam da ustanem i izletim iz stana.

Voditeljka je glavom bez obzira pobegla iz zgrade u kojoj je doživela nasilje, a policiji ga nije prijavila.

- Samo sam želela da spasem goli život. Kada sam došla kući, užasno sam se osećala. Ali nikome ništa nisam rekla sve do sada. Roditelje nisam želela da povredim. Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan, pa sam se plašila da mi ne naudi. Neću otkrivati njegovo ime jer nemam dokaze za ono što mi je učinio - završava Jovana.

Izvor: Informer.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još