fbpx

Saša Vidić kumovao svađi?: Evo zašto je puklo prijateljstvo između Cece i Mire!

- Škorićevoj je najviše zasmetalo što je Ceca nikad nije pozvala da joj bude gošća na nekom velikom koncertu ili turneji. Ražnatovićka je počela intenzivno da se druži s nekim mlađim koleginicama, koje su joj postale bliže nego Mira. Umela je često njima da nabaci neku tezgu, a ne drugarici koju poznaje pola svog života. Nije bilo teških reči između dve prijateljice. Mira se bez objašnjenja udaljila od Cece i prestala je da dolazi na porodična slavlja. Nastavljala je da živi svoj život mirno i povučeno od medija - rekao je izvor blizak pevačicama, a zatim je dodao da je njihovoj svađi kumovao Saša Vidić, koji nikada nije mirisao Miru.

- Znali su na Cecinim proslavama Saša i Mira da se posvađaju na krv i nož. Ceca je uvek smirivala strasti jer je želela da bude dobra sa oboje - rekao je izvor.

Ceca i Mira za sada nisu komentarisale ove navode, dok je Vidić demantovao da je on kriv za prekid njihovog prijateljstva.

- Obe su mi vrlo bliske, ali me je vreme malo udaljilo od Mire, a Ceca mi je kao sestra. Sa Škorićkom se nisam baš čuo poslednjih godina, ali se često šalimo preko društvenih mreža. Slatko me je nasmejalo to da sam ja razlog njihove svađe - rekao je Vidić za Kurir.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.