Životni obrt: Fotografija koja je uzdrmala i promenila život jedne majke!

- U trenutku kada sam htela da obrišem fotografiju, u sobu je ušao moj sin. "Da li znaš nešto o ovoj fotografiji?", pitala sam ga. Pokazala sam mu fotografiju, a on se nasmejao. "To je bilo na Tahou, izgledala si prelepo, morao sam da te fotografišem, mama''- ispirčala je Bridžit.

Bila je ljuta na sina, sve što je videla na toj fotografiji bile su njene mane. A onda joj je i ćerka uputila sjajne reči:

- Tako si lepa, obožavam ovu fotografiju.

Ma koliko se trudila da vidi ono što su njena deca videla, Bridžit nije uspevala.

- I dalje sam na fotografiji videla krupniju ženu, koja crnom odećom prikriva višak kilograma- rekla je.

Bridžit je otkrila da nikada nije bila mršava i da je uvek bila svesna toga. Ali njena deca su učinila nešto neverovatno. Kada je saznala šta ona misle o njenom izgledu, shvatila je da u njoj ima mnogo toga, mnogo značajnijeg od broja kilograma, ono što je čini lepom.

Danas Bridžit ima najviše kilograma u poslednjih 10 godina. Međutim, na plaži sada nosi kupaće kostime i prave letnje haljine.

Ponekad se pita da li su i godine uticale na njeno razmišljanje, pored uticaja njene dece. Ali traženje dodatnih uzroka je ne zanima.

- Više ne mrzim svoje telo. Ipak, ne odustajem od vežbanja i zdrave ishrane. Tih stvari ću se i dalje pridržavati jer želim da budem zdrava. Trenutno, volim svoj izgled ovakav kakav je. Želim da vidim sebe na način na koji me deca vide. Hvala vam, deco- poručila je Bridžit.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.