SMEHOTRESNO: Šta sve turisti zaboravljaju po hotelima

Telefoni, punjači za fotoaparat, pidžame, donji veš – samo su deo “arsenala” zaboravnih putnika.

Hotelsko osoblje u najpoznatijim letovalištima na svetu nailazilo je i na seksi lutke na naduvavanje (spremne za “upotrebu”), štake, plišane medvediće, vibratore, pakovanja kondoma, zubne proteze, zlatne satove, samurajski mač, nevažeći novac, venčanice, pa čak i na stakleno oko!
Da vas podsetimo - ne "vucite" na letovanje bespotrebne stvari: spisak svega što će vam biti neophodno za ugodan i prijatan boravak na moru pročitajte OVDE!

Ono što je, međutim, najbizarnije je da je neki zaboravni turista u hotelskoj sobi ostavio urnu sa pepelom! Nije poznato koga je “poveo na letovanje”, ali je izvesno da je “tog nekog” ostavio da zauvek boravi daleko od otadžbine...

Kad je došao na aerodrom, jedan biznismen shvatio je u hotelu “zaboravio” svoju ženu, a drugi – svoju majku! Gospođe su očito strpljivo čekale da se “vitezovi” vrate po njih i odvedu ih kući...
Pročitajte kako da izbegnete viroze na letovanju!

Ukoliko još niste odlučili gde biste letovali ove godine, posetite sajt mojodmor.rs i odaberite destinaciju.
Ako vaš izbor "padne" na Tunis, pre nego što sednete u avion saznajte kako da vam boravak u ovoj prelepoj afričkoj zemlji prođe bez problema.

Izvor: Dejli mejl

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.