Za ubistvo Tijane osumnjičen Dragan Đurić (34)!

Policija je pronašla telo nestale Tijane Jurić (15), a Dragan Đurić (34) koji je osumnjičen za njenu otmicu i ubistvo je uhapšen. Đurić je rodom iz mesta Aleksa Šantić, nedaleko od Bajmoka - saznaju Novosti..

Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je oteta, a njeno telo je zakopano nedaleko od Sombora, u mestu Svetozar Miletić.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je, nakon hapšenja, i višesatnog ispitivanja priznao da je ubio devojčicu i policiju doveo na mesto gde je zakopao. Odmah zatim, policija je počela otkopavanje i telo je poslato na obdukciju. Mesto gde je pronađeno telo je deponija, pored državnog puta drugog reda, koja nije u funkciji već godinama.

Osumnjičeni je uhapšen juče oko 22 sata, a do njega se došlo nakon saslušanja više stotina osoba koje su ispitivane povodom nestanka nesrećne devojčice.

Podsetimo, Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji su, prema izjavi majke, pripadali devojčici.

Sumnja se da je i ubijena nedaleko od sportskog centra, neposredno nakon što je oteta, a potom odvezena u blizinu Sombora, gde je i zakopana. To mesto se nalazi na 23 kilometra od Bajmoka.

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.

Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao "prioritet nad svim prioritetima".

Na rešavanju ovog slučaja bilo je angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP-a iz Subotice, Beograda i drugih mesta.

U Bajmoku su, tokom noći, bili i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović.

Izvor: Novosti

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.