Koridor 11: Zbog greške projektanta celo selo odsečeno od sveta

Sada se traži naknadno rešenje jer, kako kaže meštanin Radivoje Milošević, u suprotnom će biti odsečeni od sveta.

"Taj što je crtež nacrtao, svaka njemu čast, ali on ovde nije bio, nije prošao terenom niti video kuda put može da prođe", pričao je Milošević Dušanu Đokoviću iz Koridora Srbije.

Bez teških reči i ljutnje, ali sa nevericom saslušao je i objašnjenje.

"Projektant je sada bio, da su bili pre toga, napravili bi nešto. Sada je projekat autoputa gotov, ne može da se menja i tu više ne može da se napravi nadvožnjak ili podvožnjak. Vi ne možete da ostanete odsečeni i nećete, biće napravljen put da normalno komunicirate, ali ne onako kako ste vi mislili, već kako sada može. Napraviće se put kojim ćete se spojiti sa starim seoskim putem koji ima ulaz na autoput. To je jedino rešenje"
, kaže Đoković.

Poseta porodici Milošević završila se uz osveženje sa čašom domaćeg soka od višanja, ali i uz blagu nevericu Radivoja Miloševića da je predviđeno rešenje izvodljivo i dobro. Nekako mu se, kako nam je rekao, čini da i dalje niko nije svestan težine terena i opasnosti koje vrebaju od dva potoka i male reke koje kad nabujaju ruše sve pred sobom. Na Koridoru 11 na trasi od Ljiga do Preljine noćna mora graditelja postala su klizišta.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.