Krstarenje Savom i Dunavom

Na turističkom brodu "Sirona" će od  10. septembra, do kraja oktobra, trajati akcija "Sezona plus", sa novim programima i popustima na cene krstarenja Savom i Dunavom, najavio je danas direktor marketinga kompanije "Red Wood" Slobodan Cagić, u čijem se vlasništvu brod nalazi. 

Brod će subotom i nedeljom voziti redovne ture razgledanja Beograda sa reka, od 17.00 do 18.30 časova, po ceni od 500 dinara.

U okviru programa predviđeni su i krstarenja uz večeru subotom od 19.30 do 22.00, dok će se nedeljom, od 13.00 do 16.00, održavati porodični izleti Dunavom uz ručak, po ceni karte od 2.000 dinara.

Cagić je Tanjugu rekao da su pripremljena i dva nova programa - "Petkom uživo", sa mini rok i džez koncertima i kabaretskim večerima, od 20.30 do 23.00, po ceni zakupa od 1.450 dinara i "Groznica subotom uveče", sa disko večerima od 22.30 časova do posle ponoći, po ceni od 500 dinara.

On je ocenio da je prethodna sezona bila više nego uspešna, da je primetan porast interesovanja stranih turista, kojih je ove godine bilo znatno više nego prethodnih sezona, naročito za večernja krstarenja, ali i specijalne programe zakupa broda.

Cagić je podsetio da brod poseduje i dva "VIP salona" u kojima se može smestiti osam putnika i naglasio da je njihova rezervacija, zbog velikog interesovanja, neophodna ponekad i dan unapred.

Pogledajte još