BROJI SITNO: Pevačica jedva čeka da se preseli u Grčku!

Ana Kokić broji sitno do odlaska u Grčku, gde će od jeseni živeti s porodicom. Budući da će njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, početi da igra za Olimpijakos iz Pireja, grada nedaleko od Atine, Ana je odlučila da se sa ćerkama Teom i Ninom preseli u Grčku. Pevačica kaže za „Blic“ da je nestrpljiva da se vrati u ovu zemlju.

- Već smo živeli u Atini godinu dana, tako da jedva čekam da se vratim. Tamo nemam toliko obaveza i mnogo sam opuštenija nego ovde. Svakako ću dolaziti svakog vikenda u Beograd zbog nastupa i obaveza - kaže pevačica, koja je sa suprugom bila i na „Knjaz Miloš Puls“ žurki.

Ona važi za jednu od retkih ličnosti iz javnog života koja privatni život uspeva da sačuva. Pitali smo je kako joj to polazi za rukom, a ona nam je sa osmehom odgovorila:

- Nikako! Trudim se da sada što manje pričam o privatnom životu i da što manje pridajem značaja raznim provokacijama. I bolje je tako!

Kako njene ćerke odrastaju u sportskom i muzičkom okruženju, zanimalo nas je ka kom pozivu Ana i Nikola usmeravaju svoje naslednice Teu i Ninu.

- Neka one same vremenom izaberu čemu žele da se posvete. Neka eksperimentišu sa sportom i muzikom dok su male, a od nas će uvek imati punu podršku za šta god da se odluče - kaže ona.

Ana je jedna od najatraktivnijih srpskih pevačica. Često eksperimentiše sa bojom kose, ali kaže da se najbolje oseća kao plavuša.

- Promena iz plave u crnu mi je prijala, ali ipak se kao plavuša osećam bolje. Nikako nisam mogla da se naviknem na sebe kao na brinetu - kaže pevačica.

Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.