Drugovi: Ivana se skriva po Beogradu

- Saslušano je deset Ivaninih drugova koji su bili u kontaktu s njom tokom 25 dana od kada se vodi kao nestala. Oni su policiji izjavili da je Ivana sigurno u Beogradu jer im nije rekla da namerava da ode van prestonice. Nedavno je i s njima prekinula kontakt - kaže  izvor Blica u policiji.

Ivane Podraščić, učenice sedmog razreda osnovne škole, nema već 25 dana.

- Vratiće se, ali ne znam kada. Nije se javljala, nemamo ništa novo. Samo nas policija dodatno zove zbog tekstova u novinama, kao da mi nešto znamo - priča njen otac Drago Podraščić.

Ivana je otišla od kuće 29. jula i od tada niko o njoj ništa ne zna. Nije se javila roditeljima, kao ni starijoj sestri i bratu. Njen nestanak je policiji prijavljen tek 9. avgusta, više od deset dana nakon odlaska od kuće.

Niko ne zna pravi razlog njenog nestanka. Roditelji ne izgledaju previše zabrinuti. I otac Drago i majka Nada ubeđeni su da je ona živa i zdrava i da se negde krije, uplašena zbog medijske buke koja se oko nje podigla.

Policija ne saopštava detalje potrage. Nezvanično se saznaje da su Ivanini drugovi ispričali da se ona družila sa sumnjivim mladićima koji su koristili drogu i alkohol. Kretali su se po zabačenim parkovima, pili i pušili marihuanu.

Ivana ima istoriju bežanja od kuće, a Centar za socijalni rad iz Zemuna prati ovu siromašnu porodicu od 2006.

Gradski centar
Trebalo bi da se Gradski centar za socijalni rad sutra uključi u rešavanje slučaja porodice Podraščić.

Izvor: blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.