Stari znanac policije: Dragan Đurić ranije napao još tri devojčice?!

"Tijana nije jedino i prvo dete koje je Dragan Đurić napao. On je u svakom smislu zlikovac i ja sam dužan Tijani da on dobije maksimalnu kaznu. Saznao sam da je Đurić ranije napao tri devojčice, od kojih je dve maloletnice napastvovao. Odlučio sam da pronađem njihove očeve – jedan je mesar iz mesta Aleksa Šantić, a drugi je policajac i sada živi u Novom Sadu. Za ta dva slučaja ne znam da li postoji sudski trag, ali su se desili i proveriću sve što mogu", kaže Jurić.

Za treću devojčicu, Tijaninom ocu, prekjuče je ispričao mladić M.T. (25) iz Mišićeva kod Subotice. Naime, kako je ispričao mladić, Đurić je pre sedam godina u diskoteci “Odiseja” u Bajmoku napao i vukao za ruke K.V. koja je tad imala 15 godina.

Mladić se seća da je braneći drugaricu otrgao od Đurića, ali je on pošao za njima.

"Rekao mi je da mi je devojka jako lepa. Odgovorio sam mu da mi je to drugarica. Na moju molbu da nas ostavi na miru, Đurić je prosuo pivo po meni, a kada sam ga odgurnuo, udario me je flašom u glavu, uhvatio oko struka, podigao, bacio na zemlju i tukao"
, kaže ovaj mladić.

Kako kaže, došlo je obezbeđenje diskoteke i policija je podnela prijavu protiv njega.

"Šili su mi glavu i danas imam ožiljke na slepoočnici. Ceo slučaj je završio na sudu, ali samo zbog tuče. Imao je već tada dve uslovne kazne, a na prvih nekoliko ročišta se nije ni pojavio. Na suočavanju je lagao da me nije udario flašom i da sam mu ukrao jaknu. U sudnici je imao hladan pogled, kao da se ništa nije desilo", kaže M.T.

Postupak protiv Đurića je trajao oko godinu dana, ali se ne zna ishod tog suđenja.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još