Ljubavni horoskop za 29. avgust

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Svesni ste svojih potreba i ambicija i malo ko može da vas razuveri da možda po nekim pitanjima niste u pravu i preterujete. Saradnja sa jednom Devicom ili Vagom neé biti tako dobr kako očekujete ako ne budete dovoljno oprezni i taktični.Trudite se da ostanete hladnokrvni društvu jednog Raka ili Bika koji vas pomalo provociraju u vezi sa poslovnom odlukom koju nikako da donesete.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Osećate potrebu da uspostavljenjem bliže saradnje sa Škorpijom i Jarcen, možda Devicom ili Vagom. Dobra pozicija brzih planeta posebno Sunca i Merkura pogoduje rođenima u prvoj dekadi znaka dok su oni rođeni pred kraj znaka skloni da preuveličavaju događaje ili su skloni subjektivizmu. Nemojte se previše baviti pitanjima kojima ne treba pridavati veliku važnju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Očekujete mnogo od onih koji su vam obećali pomoć ali ćete u stvari biti pre spremni da se prilagodite uslovima rada, čak i ako nisu povoljni ili ako vas čeka naporan dan pun raznih aktivnosti nego da menjate planove. Ipak, neka potpuno neočekivana ponuda može vas prijatno iznenaditi.Želite da nadmašite svoje sposobnosti, idete preko svake mere u fizičkim naporima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ne odustajete od nečega što ste sebi stavili u zadatak a moguće da se tiče saradnje sa jednom Devicom, Blizancima ili Strelcem. Zapitajte se da li imate dovoljno snage za ono što vas čeka i što smatrate da je za vas najbolje u ovom trenutku. Vaša impulsivnost se može okrenuti protiv vas.Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Lavom da biste mogli da svemu iskreno razgovarate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Niste naročito upućeni i bićete verovatno u prilici da se objašnjavate sa osobom koja je mnogo trezenija, odgovornija i u koju možete da imate dosta poverenja, naročito ako se radi o Biku, Vagi ili Devici.Moguća je saradnja sa onima koji su vam izuzetno naklnjeni i koji vam povlađuju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da uštedite neki novac koji bi mogao da vam bude potreban uskoro za nešto što sebi želite da priuštite. Moguće da se tiče kupovine vozila, ulaganja u posao ili ćete biti spremni da se maksimalno posvetite aktivnostima koje vam se trenutno najviše isplate. Pomalo vas brinu finansije ali bi trebalo da budete mnog opušteniji u tom pogledu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Neočekivana ponuda biće za vas prijatno iznenađenje naročito ako dolazi od nekog koga ne poznajete baš najbolje. Ne sumnjajte u sebe jer ste pomalo pokolebani u vezi sa nečim što bi moglo da možda za izvesno vreme promeni vaš status na poslu. U sferi finansija ste nesigurni. Trudite se da pomognete nekoj mlađoj osobi da se snađe u novom poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Imate bezrezervnu podršku osoba koje o vama brinu na svaki način, ma koji da ste uzrast. Čak i ako ste u zrelim godinama, neko štiti vaše interese na način koji vam odgovara i koji će rezultirati u nečemu dobrom. Potrebno je da sebe podvrgnete disciplini. Vaša očekivanja su velika kada je u pitanju Bik sa kojim možete naći zajednički jezik po pitanju finansija.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Verujete, prilično naivno svemu što čujete a što bi moglo da bude za vas na na neki način nalaženje izlaza is situacije u kojoj ne vidite bolju mogućnost za zaradu.Trudite se da budete od velike koristi partneru koji je angažova na nekom velikom projektu.Nemojte se dvoumiti kada je u pitanju veza sa Vodolijom sa kojom nemate dodirnih tačaka po pitanju nekretnina.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Dobijate pozive od raznih osoba sa kojima ste nekada dolazili u kontakt i oni vam nude neku vrstu usluge ili saradnju sa vama. Principijelni ste i spremni da uđete u posao u koji niste naročito verzirani ali ste ipak motivisani da u okviru istog budete uspešni. Želite da budete uspešni u nečemu što je od vas u stvari iziskuje izuzetno veliki napor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ne dopuštete nikom da vam daje savete a mnogo toga vas iritira jer nikako da realizujete svoje planove. Lična motivacija i neke nove ideje vas čine spremnim da se angažujete oko posla na kome bisete mogli da se maksimalno posvetite onome za šta imate najviše smisla. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete pitanjima u vezi sa prošlošću.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Tranzit Meseca donosi promenljivo raspoloženje i niste sasvim sigurni u koga možete da imate poverenja. Verujete da ste na pravom putu da svoje planove realizujete na način na koii vama odgovara. Ne podnosite kritiku na svoj račun ma od koga da dolazi čak i s razlogom. Želite da se priviknete na nove uslove rada u okviru velikog tima stručnjaka.

izvor: conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.