STEFANOVIĆ POTVRDIO! Marko Milićev jeste uhapšen!

Na konferenciji za novinare, javnosti se obratio ministar policije Nebojša Stefanović, i potvrdio da je Marko Milićev uhapšen u Kini, kao i da se trenutno nalazi u pritvoru. Zahvalio se "Interpolu" i NRK, bez čijeg zalaganja bi Milićev i dalje bio na slobodi.

"Bez obzira što nemamo zaključen bilateralni ekstradicioni sporazum, zahaljujući njegovoj ekselenciji ambasadoru Kine, verujem da ćemo brže raditi na ovome", rekao je Stefanović.

Dodao je i to da će Srbija večeras ili sutra pokrenuti postupak za ekstradiciju, pa se očekuje da će Milićev u dogledno vreme biti u rukama srpske policije i pravde.

Takođe je rekao da srpske vlasti nemaju detaljnije informacije o njegovom kretanju u Kini, ali da će sve biti poznato nakon ekstradicije.

Da podsetimo, Milićev je 10. avgusta s beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ otputovao u Istanbul, odakle je nestao već 13. avgusta. Utvrđeno je da je on iz Turske odleteo za Hongkong, odakle je otišao u centralnu Kinu.

Milićev je 10. avgusta s beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ otputovao u Istanbul, odakle je nestao već 13. avgusta. Utvrđeno je da je on iz Turske odleteo za Hongkong, odakle je otišao u centralnu Kinu. Milićev je najpre lociran na aerodromu u Hongkongu, a njegovo kretanje je pomno praćeno i utvrđeno je da se sada nalazi u centralnoj Kini" - See more at: /pocetna/aktuelno/hronika/DOLIJAO-LUKIN-UBICA-Uhapsen-Marko-Milicev.a-248458.866.html#sthash.8HuLDWt2.dpuf

Izvor:Nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.