U prvoj trudnoći se borila za život! Naša glumica ponovo trudna! (FOTO)

Ćerka poznatog reditelja Siniše Kovačevića i glumice Ljiljane blagojević pre tri godine postala je mama devojčice, kojoj su ona i suprug dali ime Miona, a pre nekoliko dana saznala je da će njena mezimica dobiti brata ili sestru, pišu Naše novine.

Kalina se udala u februaru 2011. godine za svog dugogodišnjeg dečka, sportskog menadžera Radeta Ćaldovića.

Poznata srpska glumica Kalina Kovačević ispričala je svoje traumatično iskustvo koje je proživela u prvoj trudnoći i otkrila sa kakvim komplikacijama se suočavala.

“Nakon trudnoće i mnogo komplikacija, bila sam u bolnici na odeljenju za humanu produkciju. Bukvalno sam morala da ležim 24 časa u bolnici prikačena na sve moguće aparate gde je svaki dan bio borba da li ću ja preživeti i moja beba. Inače sam osoba koja je jako aktivna, bavim se sportom i tih šest meseci konstantnog ležanja na boku i te kako su ostavili traga na mene, moje telo, ali i na psihu “, otkrila je tada Kalina.

“Imala sam hitan carski rez u 36. nedelji, gde je nestalo struje u sred operacije i gde sam četiri nedelje ostala u bolnici i borila se za život. Imala sam komplikacije, a konstantno su me kljukali lekovima kako bih preživela “, ispričala je tada poznata glumica.

Izvor: Pulsonline