Autobus sa srpskim turistima se zabio u zid tunela!

– Autobusu su pukle dve gume zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid tunela. Radimo na tome da iz Janjine stignu grčki autobusi koji će putnike prebaciti dalje u Srbiju – rekli su u agenciji “Halo turs”, a prenosi “Telegraf.rs”.

Autobus turističke agencije “Halo tours”, koji je prevozio srpske turiste sa letovanja u Pargi, izazvao je udes u blizini mesta Janjine. Kako nam je saopšteno sa lica mesta nesreća se dogodila oko 5.30 po našem vremenu na 40 kilometara od ovog grčkog grada kada se autobus zabio u zid tunela.

Vozilo je pretrpelo je ozbiljna oštećenja, ali na sreću nema povređenih.

– Stojimo na kiši na auto-putu, došla je policija, vozač pokušava da promeni gumu, ali nema dizalicu. Ne znamo dokle ćemo ovde ostati, strašno smo se uplašili – izjavila je jedna od putnica autobusa.

U agenciji “Halo torus” nam je potvrđeno da je došlo do udesa.

– Autobusu su pukle dve gume zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid tunela. Radimo na tome da iz Janjine stignu grčki autobusi koji će putnike prebaciti dalje u Srbiju. Taj autobus ne može da nastavi put jer su mu polomljena i prednja i zadnja stakla – rečeno je u agenciji.

Na pitanje kako je moguće da autobusu puknu odjednom dve gume, u agenciji nam je rečeno da se to dogadja.

Nadlanu / izvor: Novosti

Foto: Nadlanu Arhiva