Technopolis 01: Opening Night

Andrea Deplano a.k.a. DJ NESS (Cagliari, Italija), dj i producent, trenutno je jedan od najangažovanijih mladih italijanskih klupskih umetnika u Evropi.

Karijeru je započeo vrlo mlad. Njegova naklonost ka elektronskoj muzici je produbljena njegovim ulaskom u vode zvučnog dizajna sredinom dvehiljaditih. Aktivno učestvujući u klupskom životu svog grada, već 2007. god. otvorio je prodavnicu ploča, ali i oformio prvu underground izdavačku kuću (Mono Records) u rodnom mestu. Njegova internacionalna dj karijera razvija se progresivno, jer je nekoliko vlasnika underground lejblova prepoznalo u Nessu veliki umetnički potencijal. Steve Stoll i Synewave su dovoljno visok benchmark koji to dokazuje.

Poslednje produkcijsko izdanje, koje Ness potpisuje, je saradnja sa dugogodišnjim prijateljem koji se krije iza imena Deepbass. U pitanju je Deepbass & Ness - Portal Dimension EP, za label Dynamic Reflection.

13. septembra 2014. u KC Gradu, Ness će imati nastup samo 2 dana nakon nastupa u klubu Space na Ibici i samo jedan dan nakon nastupa u Miniklubu u Valensiji.

Lokalna podrška su legende beogradskog klabinga, Boža Podunavac i Mirko Lazarević.

https://soundcloud.com/ness
https://www.facebook.com/Ness8bit?fref=ts
https://www.facebook.com/Andrea.Ness8bit?fref=ts
http://onesheet.com/ness8bit/splash/
http://www.residentadvisor.net/dj/ness/top10?chart=162308

Pogledajte još