Zavodnik bez prebijene pare: Beskućnik koji svako veče spava kod nove devojke!

Džo svako veče zavodi drugu ženu i to iz najnižeg instinkta – on želi krov nad glavom. Tako je. Najveći njujorški Romeo nije milijarder, on je – beskućnik!

Džo je, navodno, završio na ulici kada ga je majka izbacila jer mu je našla drogu. Međutim, iako spava na asfaltu on krije mnogo glamurozniju tajnu.

Džo uzima sve moguće uzorke šampona i dezodoransa i vodi računa o higijeni. Suvim samopouzdanjem on svako drugo veče osvaja lepši pol i spava kod njih!

- Njujork je neverovatan grad jer ima osam miliona ljudi i možeš da imaš seks sa drugom devojkom kad god hoćeš. Priđem nasumično nekoj devojci, kažem joj da je volim, da hoću da je ženim i to rekreativno. Spavao sam kod jedne ženske sinoć i pili smo i jeli jastoge kao bogataši, otkriva Džo.

Romeo sa asfalta priznaje da pije ogromne količine alkohola svakodnevno, ali da ne žali za svojim starim načinom života.

- Možda spavam na kartonskoj kutiji dva – tri dana nedeljno, ali kada se probudim mogu da radim šta god je*eno hoću”, otkriva Džo i dodaje “oko sedam ujutru me devojke bude na trotoaru i kažu mi da sam se napio i da treba da idem kući. Ja im kažem i jesam kod kuće”.

Ipak, zavodnik savetuje da ne pokušavate njegov zanat.

- Nikada nemojte biti kao ja. Ovaj život nije za svakoga. Siguran sam da od svih beskućnika u Njujorku jedino ja mogu da izvedem ovo što radim”.

Izvor: istinito

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.