ISPOVEST JEDNE PLAVUŠE: Zašto se trendovi menjaju

Frizura je oduvek bila zaštitini znak svake žene. Ona menja lični opis, diktira životni trend, gradi naš stil, otkriva da li smo klasičan ili avangardan tip. Iako mi, pripadnice slabijeg pola, mislimo da najbolje znamo kakva boja ili dužina kose nam pristaju, to i nije uvek istina. Ja sam od tih koje misle da sve najbolje znaju, jer zaboga valjda ja znam šta pristaje mom obliku lica i boji mog tena. I tako je bilo, sve do jednog dana.

Drugarica me je pozvala da joj pravim društvo, išla je na feniranje u salon koji je nedavno otkrila, tu blizu mene u Mutapovoj 25, na Vračaru. Kako nisam imala šta drugo pametno da radim pristala sam. Čim smo ušle na vrata, frizer je prokomentarisao kakva frizura bi meni pristajala.

Objasnila sam kako samo pravim društvo drugarici, a između ostalog i nemam nameru da menjam ništa na sebi. Ipak, on je kategorički tvrdio kako bi druga boja kose iz mog lika izvukla ono najbolje. Počeh da sumnjam da je sve ovo plan moje dobre drugarice koja me već godinama ubeđuje na ovakav potez. Spisak poznatih koji su mušterije frizerskog salona Indigo, naveo me da dobro razmislim i poslušam njegov savet. Njemu veruju Biljana Tipsarević, Ena Popov, Danijela Dimitrovska, Tamara Dragičević i Sara Jovanović, pa zašto ne bih i ja? Na kraju, uvek mogu da se prefarbam ponovo u plavo!

(old_image)

Posle dva sata iščekivanja i različitih faza farbanja, toniranja i pakovanja kose, kada sam se konačno pogledala u ogledalo, bila sam oduševljena! Kosa mi je imala topliji ton pa mi je samim tim lice delovalo blaže i nežnije, a sjaj kose bio je neverovatan. Ne kaže se bez razloga da se trendovi smenjuju, ali je lepa kosa samo negovana kosa.

Pronaći dobrog frizera je nešto kao osvojiti premiju. To dobro znaju sve žene, jer prava frizura može učiniti da se osećamo kao lice sa naslovnice. Ja sam svog pronašla i sada se osećam baš tako: kao superstar!

(old_image)

Pogledajte još