ŠOK: Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem!

Jelena Karleuša i dalje je u braku s Bojanom Karićem, za koga se udala 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru.

Nekadašnji supružnici, čije je venčanje pre tačno deset godina u medijima proglašeno za svadbu veka, proveli su u zajednici samo četiri meseca, posle čega su se razveli.

BRAK RASKIDA SABOR SPC Da bi se crkveni brak poništio, mora da se utvrdi krivac. Supružnici podnose molbu svešteniku koji ih je venčao, tj. Crkvi, koja se zatim prosleđuje crkvenom saboru, koji donosi rešenje o razvodu. „Krivac“ za eventualni novi crkveni brak mora dobiti dozvolu crkvenih organa, dok druga strana automatski dobija blagoslov za naredni pokušaj.

Međutim, oni su samo poništili građanski brak, ali do današnjeg dana ni pevačica ni sin Sretena Karića nisu podneli molbu da se raskine i njihov crkveni brak.

- Jelen i Bojan su krenuli svako svojim putem i oboje su ubrzo uplovili u nove brakove. Bojan se 2007. godine oženio Mašom Karić, s kojom ima blizance, dok se JK godinu dana kasnije udala za fudbalera Duška Tošića, kome je rodila dve ćerke. I jedan i drugi par se nikad nisu venčali u crkvi, već su se na večnu ljubav zakleli samo pred matičarem - navodi izvor.

JK i Bojan venčali su se u crkvi na Topčideru. Bračna sreća trajala je četiri meseca.

Ekipa Kurira pronašla je sveštenika Stanka Trajkovića, koji je pre jedne decenije venčao Jelenu i Bojana u crkvi, međutim, on nije bio raspoložen za razgovor.

RAZVOD ZBOG PRELJUBE

Jelenino i Bojanovo venčanje bilo je u to vreme tema broj jedan u tabloidima. Pričalo se da je za gala proslavu u vili „Jelena“ potrošeno 100.000 evra, a među 300 zvanica našli su se ugledni biznismeni, političari i estradna elita. Njihov brak okončan je početkom marta 2005. godine, navodno zbog pevačicine preljube. Kako su tada preneli mediji, biznismen je suprugu uhvatio s njihovim telohraniteljem.

- Za to morate kontaktirati ili s Bojanom ili s Jelenom. Ja sam ih venčao, ali me posle toga nikada više nisu pozvali. Kad se budu javili, svakako će morati da pošalju molbu za razvod - kaže Trajković.

Karleuša nije odgovarala na pozive i poruke novinara, dok je Karić bio nedostupan. Njegov PR Jadranka Tasić je poručila da Bojan na ovu priču nema komentar.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.