Upoznajte novog voditelja šoua “Tvoje lice zvuči poznato"

Marija Kilibarda je podelila fotografiju na kojoj nismo mogli da razaznamo o kome je reč, ali sad se zna da je upravo Bojan njen “partner, drug, i veliki šmele…”, kako je napisala na Instagramu.

Bojan Ivković je rođen 15. oktobra 1975. u Vršcu. Svira perkusije i udaraljke u „Vasil Hadžimanov bendu”, „Pavle Aksentijević i grupa 'Zapis'”, i drugim, a bio je i voditelj emisije za decu “Plava ptica”.

Da li imaš tremu pred prvu emisiju?

Bilo bi totalno suludo da je nemam. Naravno da postoji malo treme, ali s obzirom da znamo šta radimo, nadam se da će biti sve uredu.

Da li imaš tremu od Marije?

Nemam tremu, ali od nje imam sve najbolje. Ona je sve što sam mogao da poželim, da na jednom projektu imam partnera kao što je ona.

Da li ćeš ti teže doći do reči od Marije ili Marija od tebe?

Potrudićemo se da jedno drugo čujemo, a da li ćemo se saslušati to je već pitanje. Siguran sam da ćemo se dobro slagati.

Šta će biti tvoj najveći izazov kao voditelja TLZP?

Da zadržim potpunu neutralnost. Strašno verujem da će me neki nastupi podići više nego neki drugi, mada su svi kandidati uložili ogroman trud i daju svoj maksimum. Ostati neutralan, u mom slučaju, biće najteže.

Da li si imao favorita u prvoj sezoni?

Moram priznati da sam prošle godine najviše pratio Bokija Milivojevića. U par navrata je pokazao neverovatne transformacije, što se naravno i očekuje od njega jer je glumac. Inače Bokija poznajem i iz sveta muzike, i očekivao sam da vidim nešto više od njega, što se i desilo.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Izvor: Prva