Odlazak u šumu pošao po zlu: Ujela ga zmija koja se sklupčala u njegovom rancu

Katastrofa kakva se može dogoditi kada te ugrize opasni poskok i to kilometrima od kuće, izbegnuta je isključivo prisebnošću unesrećenog koji je maramom vezao ruku, i nazvao svoje ukućane i komšije koji su brzo reagovali i pozvali Hitnu pomoć.

Sve se dogodilo u subotu u ranim prepodnevnim satima kada se 31-godišnjak traktorom uputio u šumu po drva za ogrev, nekoliko kilometara od svoje kuće,.

"Sve je to odradio, međutim, kad se spremao da krene kući uzeo je ranac i stavljajući ga na traktor iz njega je izvirio poskok i ugrizao ga za ruku", ispričao je za Dubrovnik.net jedan od članova porodice muškarca koji je završio u dubrovačkoj bolnici.

Cela situacija bila ozbiljna, ali, srećom, sve se dobro završilo. Tridesetjednogišnjak se oporavlja.

"Da bi stvar bila još dramatičnija, oko jedan sat posle ovog nemilog događaja komšija i otac su pošli po traktor i drva u šumu. Sva sreća, bili su dovoljno oprezni da nekim štapom otvore ranac na traktoru u kojem se još nalazio poskok. Neću govoriti o tome šta bi se dogodilo, ali taj više neće nikoga ugristi", kaže jedan od članova porodice unesrećenog.

Izvor: net.hr

Pogledajte još