Karijera počinje na onlajn sajmu zapošljavanja

Nakon četiri uspešno održana sajma, ovaj već tradicionalni događaj, organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtovima posvećenim obrazovanju -Prijemni.infostud.com i Kursevi.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom osam dana trajanja sajma posetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da„obilaze“ štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktulenim ponudama poslova, kao i sa izborom kurseva i obuka važnih za razvoj karijere . Kao i prethodnih godina poslodavci će predstaviti vrednosti svojih kompanija i očekivanja od svojih budućih zaposlenih, a kandidati će imati priliku da pregledaju oglase za posao i edukaciju, kao i da putem chata postave sva pitanja predstavnicima kompanija i informišu se o ponudama za posao i njihovoj kadrovskoj politici.

S obzirom na to da tek svršeni studenti i oni koji traže svoj prvi posao zbog nedostatka iskustva najteže dolaze do zaposlenja, ovogodišnji virtualni sajam će u najvećoj meri biti prilagođen ovoj ciljnoj grupi. Osim ponude poslova, na sajmu će biti predstavljeni veliki broj obuka i kurseva bitnih za dalji karijerni razvoj.

Pored poslodavaca iz regiona, koji će tokom sajma imati priliku da otkriju nove talente i ojačaju svoj tim, i ove godine će se na sajmu predstaviti i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja budući da je na tržištu rada sve prisutnija potreba za sticanjem novih znanja i dodatnih veština.

Više informacija o sajmu možete pogledati na zvaničnom sajtu, na kome ćete pronaći i utiske sa prethodnih događaja.

Pogledajte još