Drugi, virtuelni "Career Paths" 30. januara: Ponovo stižu top univerziteti i menadžeri

Career Paths je osnovan 2014. u Milanu u Italiji, a od 2020. godine tim stručnjaka, okupljen pod istim imenom, započinje svoje delovanje u Hrvatskoj.

S obzirom na to da je prošlogodišnji sajam u Zagrebu naišao na veliko interesovanje učesnika a i medija, koncept smo proširili na čitav region.

Smatramo da je pomoć stručnjaka za karijeru najbolje rešenje za realizaciju velikih želja učenika ali i njihovih roditelja. Zadovoljstvo nam je da prenesemo svoje znanje i mladima pružamo mogućnost za definisanje jasne vizije i postavljanje dostižnih ciljeva.

Ove godine posetioci online sajma imaće priliku da interaktivno učestvuju u procesu međusobnog upoznavanja sa izlagačima iz cele Evrope, a i šire.

Na sajmu će, pored konferencijskog programa, biti prisutni i virtuelni štandovi brojnih poznatih univerziteta, renomirane letnje škole, kao i strani internati sa svojim zanimljivim programima čije starosne granice započinju sa 12+, što “Career Paths Connects” čini odličnom prilikom i za mlađe uzraste.

Pozivamo vas da medijski ispratite događaj i  učestvujete u virtuelnom edukativnom sajmu “CPC SEE 2021-ONLINE” koji će se održati 30. 01. 2021. godine, s početkom u 10 časova, i uz pomoć stručnjaka saznajte kako da kvalitetno ostvarite svoje profesionalne potencijale.

Svi zainteresirani konferenciju mogu pratiti na linku: www.careerpaths.eu.

Više informacija o CPC inicijativi i konferenciji možete saznati na: www.careerpaths.eu.

Pogledajte još