Green Fest: Postani deo najvećeg zelenog festivala u regionu!

"Green fest" poziva sve zainteresovane da se prijave za volontiranje na najvećem "zelenom" festivalu u regionu, koji će se održati od 29. do 31. oktobra u Domu omladine Beograda.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 10. oktobra. Samo kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

- Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja - kažu organizatori.

“Green fest” je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs.

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture "Green Fest" se održava uz pomoć Ministarstva omladine i sporta RS, Grada Beograda - Sekretarijata za zaštitu životne sredine i Sekretarijata za kulturu i podršku kompanije Lenovo, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Izvor: Eko kutak

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.