"Božićna čarolija" od 1. decembra u Novom Sadu!

Udruženje "The Best Events" uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i ove godine organizuju zimski festival "Božićna čarolija", koji će se trajati od 1. decembra 2023. do 10. januara 2024. godine na platou ispred TC "Promenada".

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani kao i svi drugi posetioci festivala.

Tokom četrdeset dana na festivalskoj bini će od 18.00h nastupati dečiji i horovi odraslih koji će pevati božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h slede nastupi novosadskih muzičkih izvođača.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije koje će tokom trajanja festivala biti organizovane na različitim lokacijama u gradu.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Ove godine u sklopu festivala biće i posebna zabavna celina "Winter Wonderland" gde će naši najmlađi moći da pronađu celodnevnu zabavu.

Manifestacija se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i kompanije Coca-Cola.

Ovogodišnju "Božićnu čaroliju" će u petak, 1. decembra, u 18 časova otvoriti dečiji hor "Zvončići" iz Novog Sada nakon čijeg nastupa će uslediti akustični koncert Filipa Jakovljevića.

Foto: Promo

Pogledajte još