Shvatite ih veoma ozbiljno: Šest seksi načina da istopite višak kilograma!

0

Skidanje suvišnih kilograma ne mora podrazumevati naporno vežbanje i odricanje od omiljene hrane. Naravno, poželjno je da budete umereni u hrani i fizički aktivni, ali nemojte zaboraviti još jednu važnu stavku – ljubav.

A sad malo ljubav pomešajte sa seksom, i eto vitke linije.

1. Ljubljenje – 68 kalorija na sat

Oni dugi poljupci s početka veze bi vam sada dobro došli, kalorija po kalorija…

2. Skidanje – 8 i više kalorija

Dok skidate svoju dragu osobu, verovatno ne razmišljate o tome koliko energije vam je neophodno za to, ali činjenica je da oslobađanje od odeće troši od 8 do 10 kalorija. Ujedno, poradite i na samopouzdanju, dobro će vam doći dok svlačite partnera

3. Masaža – 80 i više kalorija na sat

Ne treba posebno objašnjavati zbog čega volimo da nas neko masira, ali napominjemo da kao maserka možete dobiti dodatne koristi, kao što je potrošnja 80 i više kalorija na sat. Posvetite se leđima i ramenima svog partnera i aktivirajte različite skupine mišića. Pravite lagane pokrete i budite kreativni, a ujedno mu i pobudite maštu.

4. Seks – 140 i više kalorija za pola sata

Sigurno ste znali da seks spade u fizičku aktivnost, ali jeste li znali da zahvaljujući njemu možete sagoreti i do 400 kalorija na sat? Tajna je u odnosu koji traje dugo i uključuje česte promene poze. Zato idemo: gore, dole, s boka, otpozadi, na stolici, stolu… Dajte mašti na volju.

5. Oralni seks – 100 kalorija za pola sata

Ako volite oralni seks, obradovaće vas vest da pružajući užitak vašem muškarcu trošite oko stotinu kalorija za pola sata.

6. Plesanje – 100 kalorija za pola sata

Bez obzira imate li ili nemate odeću na sebi, malo prljavog plesa može predstavljati odličnu vežbu za vas i vašeg partnera. Uhvatite ritam I topijte kalorije.

Izvor: portaloko/nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.