Aleksandra Aleksić nije skidala pogled sa Milana Kalinića, pogledajte zašto!

Pitali smo ovu 25-godišnjakinju iz Beograda kakav je osećaj kada legende iz muzičkog sveta, zaneme pred njenim moćnim glasom?

Iskreno, takve reakcije nisam očekivala. Kada sam videla osmeh Miroslava Ilića bila sam šokirana. Bila sam prehlađena i jedva sam stajala na bini pa sam pesmu otpevala sa 50 odsto kapaciteta.

Zapitali smo se šta li nas onda očekuje kada bude potuno zdrava i pruži svoj maksimum. Aleksandra već šest godina nastupa sa svojim bendom "Alter Ego", ali kako kaže, treme je, ipak bilo.

"Nije svejedno pevati ispred onakvih zvezda. Imala sam ogromnu tremu, iako pevam već nekoliko godina, jer sam se plašila da mi zbog prehlade ne pukne glas."

(old_image)

Aleksandru je oduševila reakcija žirija ali joj je nečija podrška puno značila. Naime, ona je voditelja "Pinkovih Zvezda", Milana Kalnića opisala jednom rečju: CAR!

Njegov smisao za humor i opuštenost takmičarima puno znače. Dok sam pevala gledala samo u njega, zato što nije dozvoljeno da gledamo u žiri.

(old_image)

Da li su takmičari koji pevaju pop muziku u lošijoj poziciji u odnosu na one kojima je narodonjački melos primarni?

Sa bendom Alter Ego sa kojim i nastupam, pevam i narodnjaka ali svakako da su oni koji biraju pop pesme za nastup u lošijoj poziciji jer ljudi u poslednje vreme muziku cene više po vizulenom dojmu nego što uživaju u samoj muzici.

Pobednica prvog serijala Srećna zvezda na Happy televiziji Aleksandra Aleksić snimila je prvu pesmu Živi mi se koju je napisala Marina Tucaković a sada planira da osviji publiku pesmom
"Vodi me iz ovog grada"

Pogledajte još